Läste en artikel om fördelarna med massage

Läste en artikel om fördelarna med massage här om dagen och även om jag redan innan var medveten om fördelarna med det så blev jag lite extra sugen på att gå på en behandling efter att jag läste om det. Det var ett tag sedan jag gick på en massagebehandling och känner att det är nog dags att göra det igen. Har gått på massage två gånger tidigare och både gångerna har det varit på Fajn Spa & Massage. Så tror att jag kommer att gå tillbaka dit nu också, även om det vore kul att testa på en ny mottagning också. Kan hända att det finns någon som är bättre bara att jag inte har fått möjligheten att testa på den.

Alltid bra att testa på nya saker. Men i alla fall det stod i artikeln om alla de här fördelarna med att gå på behandlingar i massage och jag kom och tänka på hur skönt det brukar vara. Det är verkligen avslappnande och det finns faktiskt få saker som är riktigt så sköna som det med att just gå på en behandling i avslappnande och djupverkande massage på Fajt Spa & Massage i Lidköping.

Vet att det finns de som alltid går på regelbundna massagebehandlingar och jag blir lite sugen på att göra det faktiskt. Dock är det prisfrågan som spelar in också, att det faktiskt är lite kostsamt att betala för behandlingarna hela tiden. Så kanske fortsätter att göra som jag har gjort nu ändå, att gå på behandlingarna lite då och då när jag känner att jag behöver istället.