Tänk att få jobba som matskribent

Tänk att jobba med att vara ute och äta på olika restauranger och att skriva recensioner på dem. Att skriva vad man tycker om dem. Tänker att det skulle vara väldigt roligt. Att faktiskt bli betald för att vara ute och äta på olika restauranger här i Skutskär och sen även få maten gratis. Kanske borde börja jobba som journalist så helt enkelt, för det känns som att det är väldigt mycket roligare att sitta med det än att sitta med så värst mycket annat. Finns det ingenting annat du känner att du vill lägga tid på så varför inte bara gå till Carlsson i Centrums restaurang i centrala Skutskär och se till att få hjälp av dem. För det är något som är så väldigt mycket roligare, inte alls så som du vill ha det.

Jag tycker att det verkar ganska kul att jobba som skribent eller journalist ändå och att det är något som jag nog ändå borde se till att göra. Dock så vet jag inte om jag verkligen skulle trivas med att göra det på riktigt eller inte, kanske inte, det kan också vara så att jag bara har en tom förhoppning om att trivas med det. En tom förhoppning som inte alls är till den grad som du önskar.

Carlsson i Centrum i Skutskär skulle jag definitivt personligen säga är bland de bästa när det kommer till själva matlagningen och att servera riktigt vällagad mat där det märks och smakar som att det är bra råvaror och mycket kärlek bakom dem. Det är något jag tycker att alla borde göra.