En stillsam och lugn lunch i Vänersborg

Hej, känn er välkomna till mitt nya inlägg på min blogg. Hoppas att ni har haft en bra semester, för det har jag. Igår tog jag och mamma en lunch i Vänersborg på Phaya Thai och det var mysigt att träffa mamma igen efter hon kommit hem från Spanien där hon har vart i 2 månader. Vi tog deras ’’dagens lunch’’ och det var riktigt gott. Det var friterad kyckling med ris och jordnötssås samtidigt med lite grönsaker.

Mamma berättade om vad hon hade gjort i Spanien och hon nämnde även att hon träffade en svensk man i Spanien som hon fann tycke för och han bor också i närheten av oss. De skulle träffas senare idag och jag kan inte vara mer glad för mammas skull. Samtidigt som vi satt och åt lunch i Vänersborg berättade jag att jag hade vart väldigt upptagen själv de två senaste månaderna då jag har satts på ett nytt uppdrag om att skriva en helt ny krönika. Jag har inte riktigt haft tid för att göra någonting annat under dessa två månader då jag har, 13 timmar om dagen skrivit och forskat på denna krönika då den måste vara noga genomförd. Det börjar faktiskt att se ut som någonting vilket är riktigt kul. Vi får se om min chef blir nöjd. Det brukar ta ungefär en dag till att skriva en hyfsad bra krönika men denna skulle vara på engelska och den skulle inneha händelser och information som jag inte får gå ut med, därför har jag forskat och letat fakta för denna krönika i 13 timmar per dag i 2 månader.

När vi var klara efter denna lunch i Vänersborg åkte vi hem till mig så att mamma fick träffa min sambo lite snabbt innan hon skulle iväg till sin nya kille. Det var väldigt skönt att veta att mamma har haft det bra och det var trevligt att träffa henne igen. Nu är det dags att skriva ihop krönikan så vi ses när den är klar!