Journalist och porträttfotograf

Tänk vad många olika inriktningar det finns inom fotografering. Visst är det väl så att man väljer att specialisera sig inom olika områden, de som man är bäst på att fotografera, men sen är det klart att man hela tiden blir bättre på det man gör och att man ständigt utvecklas. Så det blir inte bara det att du kan få hjälp med fotografering av husdjur och porträtt utan det kan även övergå till att även gälla för fotografering inför olika artiklar och krönikor och liknande.

Jag känner inte till så värst många olika fotografer, vet att det finns en August Järpemo som är väldigt duktig och att han är en sådan fotograf som fotograferar väldigt många olika saker. Så att han både fotograferar vanliga människor för att de själva ska få bilderna som de vill såväl som tar bilder för olika nyheter och tidningar och sådant.

Tänker att om jag själv jobbade som fotograf här i Uppsalaområdet, om jag skulle ta och byta yrkesinriktning helt och hållet så tycker jag att det skulle vara väldigt roligt att få ta bilder för tidningar. Tänk att få agera fotograf åt olika skvallerblaskor, fast det kanske inte vore så kul i verkligheten, mer att det vore en lite rolig grej. Men kanske inte att jobba med det helt och hållet. Det kanske man skulle tröttna på.

August Järpemo Fotograf & Webbdesigner skulle ju i alla fall aldrig jobba som fotograf för en skvallertidning, eller det vill jag inte tro att han skulle göra i alla fall.