Ska börja skriva skönhetskrönikor

Jag har alltid tyckt om att skriva och har alltid varit ganska bra på det också. För en vecka sedan fick jag erbjudandet från en tidning, säger inte vilken men en ganska stor som läses över hela Sverige, att börja skriva krönikor för dem en gång i veckan. Hur kul låter inte det, är som en dröm som går i uppfyllelse. Det är klart att det inte blir som ett heltidsjobb, men någonting jag kan göra vid sidan om mitt andra jobb, som en lite bonus. Det kommer att handla främst om skönhet, så tanken är att min första krönika för tidningen ska handla om pedikyr. Var nämligen och gjorde pedikyr på Salong Topp Till Tå här om veckan.

Jag går på ganska många behandlingar och brukar variera mig genom att gå till olika salonger också så tror inte det kommer att vara några som helst problem med att komma på saker att skriva. Det känns ganska bra det, att skriva om lite olika saker som rör skönhet. Så jag börjar med att skriva om min upplevelse av den pedikyrbehandling jag fick på Salong Topp Till Tå. Det viktigaste är att inte få det att låta som en recension av salong, som förövriga var väldigt bra, men det är inte det en krönika är. Dock så kommer det nog främst att handla om den konstiga känslan att ha någon annan som pysslar om ens fötter, speciellt för mig som är kittlig under fötterna.

Brukar gå på behandlingar för ansiktet och även göra naglarna på händerna ibland, men har aldrig gjort det på fötterna tidigare. Det var min kära syster som rekommendera mig om pedkyr på Salong Topp Till Tå så får tacka henne. Får se till att hon läser krönikan om det sen också. Önska mig lycka till med skrivandet!